NOU PATROCINADOR ESCOLA DE FUTBOL

Home / Uncategorized / NOU PATROCINADOR ESCOLA DE FUTBOL

NOU PATROCINADOR ESCOLA DE FUTBOL

Com a continuació del projecte iniciat la temporada passada i la necessitat de buscar recursos per tal que els nens i nenes del C.E.Bescanó gaudeixin d’una millor formació esportiva  i personal, desde el club vàrem iniciar una important campanya a la recerca de nous patrocinadors.

Ens fa molt contents poder anunciar que el C.E.Bescanó ha arribat a un acord amb PISCINES Mon de Pra perquè sigui el principal patrocinador de l’escola de futbol durant la temporada 2017-18.

Piscines Mon de Pra serà el patrocinador de l’escola de futbol, desde Escoleta fins a juvenils i hem acordat destinar el 100% del patrocini al nens de l’escola de futbol .

Desde la junta directiva volem destacar el compromís de Piscines Mon de Pra en l’Esport ja que és una empresa amb una llarga trajectòria de patrocinis esportius en l’esport de Base. Agrair el compromís i estem segurs que la relació iniciada aquesta temporada es podrà allargar durant uns anys ja que el club i l’empresa compartim molts dels valors que transmet l’esport.

Recent Posts

Deja un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt