Nou Adjunt de Coordinació del Futbol Base

Home / Uncategorized / Nou Adjunt de Coordinació del Futbol Base

Nou Adjunt de Coordinació del Futbol Base

Desde el Club hem considerat necessari millorar l’estructura organitzativa del futbol base. Una estructura més professional i preparada permetrà que tots els nens del club puguin assolir els fonaments i valors del futbol.

L’Alex Quiñones, amb el “grau de Ciències de l’activitat física i de l’esport” (CAFE), “Màster de Formació com a professor d’educació Física”, entrenador desde fa molts anys del nostre club i Jugador del Primer equip,  serà l’adjunt de Coordinació del futbol base fent equip amb en Miquel Hereu.

Recent Posts

Deja un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt