COMUNICAT OFICIAL EN SUPORT AL REFERÈNDUM

Home / Uncategorized / COMUNICAT OFICIAL EN SUPORT AL REFERÈNDUM

COMUNICAT OFICIAL EN SUPORT AL REFERÈNDUM

Desde el C.E.Bescanó volem mostrar la més enèrgica repulsa als actes succeïts els darrers dies contra la llibertat d’expressió i la repressió política que l’estat espanyol esta portant a terme a Catalunya.

Volem mostrar tot el nostre suport a qualsevol acte que representi la democràcia i el dret de mobilització pacífica i per tant, el C.E.Bescanó dona tot el seu suport al referèndum de l’1 d’octubre i a totes les forçes polítiques encausades.

Convidem a que el partit del primer equip del Bescanó aquest dissabte 23 de setembre a les 16:00 sigui una demostració de catalanisme, llibertat i democràcia a que tots els simpatitzants del club vinguin amb senyeres i estelades.

 

Junta directiva del C.E.Bescanó

Recent Posts

Deja un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt