PARTIT PROMOCIÓ 1era CATALANA

Home / Uncategorized / PARTIT PROMOCIÓ 1era CATALANA

PARTIT PROMOCIÓ 1era CATALANA

Aquest diumenge el Primer equip segurament jugarà el partit més important de la història del club i és imprescindible la teva ajuda, és necessari que els jugadors tinguin el suport del màxim nombre d’aficionats.

La raó de ser del nostre club és l’Escola de futbol i per això ens agradaria que el diumenge el camp estigués ple dels nens i nenes del futbol base. Per això, sortejarem entre tots els nens i nenes que vinguin amb el Xandall del club o la camiseta d’entrenament una pilota i una camiseta del Girona F.C.

Recent Posts

Deja un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt