NOU PATROCINADORA PEL FILIAL TEMPORADA 2019-20

Home / Uncategorized / NOU PATROCINADORA PEL FILIAL TEMPORADA 2019-20

NOU PATROCINADORA PEL FILIAL TEMPORADA 2019-20

Des del club podem confirmar que la temporada vinent el filial disposarà d’un patrocinador en exclusivitat. Això permetrà donar importants avantatges als jugadors i ajudar al club a fer front a la important inversió que suposa tenir un nou equip.


Els que esperem que siguin futurs jugadors del primer equip i que formaran part de la plantilla del FILIAL disposaran de facilitats per poder continuar al club sense haver de pagar la Quota ni la roba. Disposaran de tota l’equipació completa igual que el primer equip.

Recent Posts

Deja un comentario

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt