PRESENTACIÓ

Per seté any consecutiu el C.E.Bescanó tornarem a organitzar el campus d’estiu a Bescanó. Desprès del èxit de participació dels anys anteriors, continuarem fent un campus ple de diversió i activitats.

A causa de l’actual situació de pandèmia i tots els dubtes que genera, des de el club estem treballant amb la possibilitat de tornar a organitzar el campus d’estiu aplicant les mesures necessàries i recomanades per les autoritats

Com a novetat aquest any ampliarem la franja d’edat fins als 15 anys, ja que amb la interrupció de la temporada hem cregut important que els nois més grans també puguin gaudir una mica més del futbol, ja que aquest any ha set molt curt. En la franja d’edat més alta, tal com ja vàrem fer l’any passat, serà un campus de Tecnificació per continuar millorant dia a dia.

Edats:

El VII CAMPUS D’ESTIU està pensat per nens i nenes nascuts 2016-2009

TECNIFICACIÓ per nascuts 2008-2005.

Dates:

Les dates del campus seran del 29 de juny al 31 de Juliol en ambdós inclosos.

PREUS

1 SETMANA100
2 SETMANES180
3 SETMANES240
4 SETMANES290
5 SETMANES330

Si per les recomanacions de les autoritats sanitàries es suspèn el campus, es retornaran tots els diners.

Forma de Pagament:

Per Transferència a ES84 2100 0995 7202 0000 4019

  • Concepte: Nom+campus
  • Enviar justificant a info@cebescano.cat

En efectiu a qualsevol servicaixa segons les instruccions aquí

Inscripcions:

A causa de l’actual situació de pandèmia i les possibles restriccions d’aforament, l’ordre d’inscripció serà el criteri principal per la determinació de l’aforament C.E.Bescanó

Basat amb la pràctica de l’esport tots els nens i nenes podran gaudir d’uns dies plens d’emocions, diversió i excursions . El futbol serà l’eix principal del nostre campus però com cada any es faran altres esports i activitats per gaudir d’un estiu molt emocionant.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt