INSCRIPCIONS TEMPORADA 2018/19

Home / INSCRIPCIONS TEMPORADA 2018/19

JUGADORDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:
(únicament jugadors que no han estat mai federats i que la temporada 2017/18 no jugaven al C.E.Bescanó)


PERSONA RESPONSABLE (Pare/Mare o Tutor)Ets soci sénior?
SINO


PAGAMENTS I QUOTES


FORMA DE PAGAMENT:


AUTORITZACIÓ DOMICILIACIÓ DE REBUTS: (Obligatori si la forma de pagament és Rebut Domiciliat)
Autoritzo que el rebut de la quota temporada 2018/19 sigui carregat al meu compte:
SINO


Número de compteAutoritzo al C.E.Bescanó a fer ús de les fotografies, enregistraments gràfics dels participants que es fan per ser publicades a la pàgina web, xarxes socials, premsa.
SINO


Amb la inscripció a l'escola de futbol del C.E.Bescanó accepto el compliment del codi intern del club que es pot trobar a http://cebescano.cat/codi-intern/
Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers del C.E.Bescanó únicament per a la finalitat de gestió esportiva, administrativa i publicitària del club. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel•lació i oposició tot enviant un correu a Psg.La Torre s/n o a info@cebescano.cat.

PROGRAMA D'AJUTS BESCANÓ I FUTBOL

Desde el club Esportiu Bescanó amb col·laboració del Consorci de Serveis Socials de Girona-Salt hem creat un programa d’ajuts destinat a nens i nenes sense recursos que vulguin practicar Futbol.

No volem que cap nen o nena de Bescanó no pugui practicar el seu esport preferit i volem que tots els nens que formen part de l’Escola de futbol de Bescanó siguin còmplices d’un club solidari i compromès amb la societat. Com a Escola de futbol creiem necessari transmetre uns valors socials a tots els nens i nenes.
Tot donatiu serà d'ús exclusiu per finalitats socials, podeu trobar més informació: AQUÍ

DONATIU:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt