win to win

Home / win to win

Desde el C.E.Bescanó entenem el patrocini esportiu com una eina per les empreses per donar-se a conèixer i treure’n una rendibilitat. Volem fugir del patrocini tradicional on moltes vegades no es coneix el retorn real de la inversió.

Per això us proposem un sistema de patrocini WIN TO WIN on es tracta de determinar l’import del patrocini en funció del consum a la vostra Estació de Servei.

 

PATROCINI PER CONSUM

  • MASSA SOCIAL

  • PETROLIS DE BARCELONA

  • REPOSTATGE

  • NEGOCI GENERAT

  • PATROCINI

La nostra proposta es establir un sistema de patrocini que vagi en funció del consum que realitzi la nostra massa social a les vostres estacions de servei i en especial  a la situada al Poligon industrial  Monfullà del C/ Can Culebra s/n.

Disposem d’una targeta amb codi de barres que es pot utilitzar per determinar la quantitat de litres de consum i posteriorment definir el valor del patrocini. Com ja fan altres estacions de servei, com GROS MERCAT, BONPREU amb els seus clients,  la targeta del C.E.Bescanó pot ser una targeta de fidelització.

Al tractar-se d’un patrocini per consum desde el club sempre estarem interessats en promocionar el consum a les seves estacions.

OPCIONS DE PATROCINI

CARNETS AMB LOGOTIP

TANQUES PUBLICITARIES

ENS VOLS CONÈIXER?

EL CLUB

EL PROJECTE

C.E.BESCANÓ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt